Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Superstart i Kabelvåg for ARN i 2019

Publisert

Tirsdag 13. august var nesten 2000 mennesker fra hele Lofoten på Kabelvåg torg for å delta på Bufetat, region nord sin familiefest. Arrangementet hedrer alle fosterfamilier i Nord-Norge og markerer starten på årets Arctic Race of Norway.

I tradisjonen tro arrangerte Bufetat, region nord en familiefest også i år. Arrangementet samlet nesten 2000 deltakere fra hele Lofoten på Kabelvåg torg hvor man fikk servert gratis laksemiddag, kunne delta i konkurranser og få premier fra selveste Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen.

En solskinnsdag og lilla Kabelvåg

Det er femte år på rad at Bufetat, region nord deltar som samfunnspartner til Arctic Race of Norway, og hvert år arrangerer Bufetat en familiefest i forkant av sykkelrittet.

Regiondirektør Pål Christian Bergstrøm åpnet årets familiefest på Kabelvåg torg.

- Det er et svært viktig arrangement for oss! Med det ønsker vi å hedre de familiene og de foreldrene som åpner sine hjem til barn og unge som trenger et trygt hjem for en periode i sitt liv. Kanskje det viktigste samfunnsansvaret man kan få.

Dag Otto Lauritzen og Thor Hushovd er enige med Bergstrøm.

- Vi er veldig glad for vårt samarbeid med Bufetat! Jobben dere gjør er helt utrolig! Og det er så fantastisk å være her i den vakre Lofoten sammen med alle dere!

Serverte nydelig kortreist mat

Under familiefesten kunne man kose seg i solen med den nydelige, kortreiste laksemiddagen levert av Ellingsen Seafood på Skrova og preparert av de flinke ansatte i Bufetat, region nord. Regiondirektøren Bergstrøm sto for grillingen av nesten 700 laksepakker.

På bildet: Grillansvarlige regiondirektør Pål Christian Bergstrøm og Bente Henriksen, Bufetat, region nord.

Fikk konkurrere mot mestre

Som alltid, inviterte arrangørene til mye lek og moro. Alle kunne delta i «hinderløypa» og konkurrere om flotte premier og pokalen.

Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen delte ut premier til de tre vinnerlagene: 1. plass Team Slim, 2. plass Team Tøff, 3. plass Team Åsen. Vinneren Team Slim fikk fire kinobilletter fra Lofoten kulturhus og en flott pokal.

På bildet: Vinnerlaget Team Slim, Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen.

Konkurranseprogrammet ble avsluttet med stjernekamp i hinderløypa; Team ARN, Team Bråthen og Team FK Lofotenlag kjempet om mestertittelen i hinderløypa.

På bildet: Team ARN (prosjektleder Petter Ytterstad, Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen).