Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Rapport om Forandringsfabrikken er klar

Bilde av flere personer bakfra, man kan ikke se ansiktene.

I dag offentliggjøres rapporten KPMG har gjort for Bufdir for å undersøke påstander om kritikkverdige forhold ved Forandringsfabrikken. Bufdir ser alvorlig på funnene.

Publisert

– Bufdir ser alvorlig på enkelte av funnene og konklusjonene i KPMGs rapport. Vi vil nå bruke tid til å sette oss mer detaljert inn i rapporten og dens anbefalinger, sier Hege Nilssen, direktør i Bufdir.

KPMG finner flere kritikkverdige forhold ved Forandringsfabrikken i undersøkelsesperioden 2018-2022. De finner også at Forandringsfabrikkens rapporter viser en positiv utvikling over tid.

Rapporten ligger tilgjengelig her

Bufdir vil konkludere om videre skritt tirsdag 13. desember. Det vil da bli gjort en helhetlig vurdering og tatt stilling til om Forandringsfabrikken oppfyller kriterier for tilskudd, og hvilke konsekvenser rapporten vil få for samarbeidet med Forandringsfabrikken.

Bufdir har også bedt om at KPMG skulle gi råd til hvordan vi bedre stiller krav til denne type samarbeidspartnere og tilskuddsmottakere.

– Det er nyttig at KPMG har en rekke konstruktive forslag til hvordan Bufdir kan forbedre vårt arbeid. Vi vil gjennomgå samtlige vurderinger og anbefalinger før vi konkluderer om eventuelle endringer, sier Nilssen.

Fant du det du lette etter?