Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Hege Nilssen begynner i dag som ny direktør

I dag får Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet (Bufdir) ny direktør. Hege Nilssen kommer fra jobben som direktør for Utdanningsdirektoratet.

Publisert

– Jeg gleder meg til å ta fatt på det viktige arbeidet med å lede Bufdir, som har et stort og viktig samfunnsoppdrag for barnevern, barn og unges oppvekst, likestilling og ikke-diskriminering, sier den nye Bufdir-direktøren.

Med Hege Nilssens bakgrunn fra utdanningssektoren, har hun gjort seg mange tanker om hvordan vi best kan jobbe for å fremme en trygg barndom og gode oppvekstsvilkår for alle barn og unge.

– Det er også et veldig spennende tidspunkt å ta over denne jobben på nå, med mange endringer på gang på barnevernsfeltet, sier Nilssen.

Etter første dag på kontoret i Oslo går turen til Arendal hvor hun skal åpne Bufdirs to arrangementer tirsdag 16. august. Arrangementene streames her og her.

Nilssen kommer fra jobben som direktør for Utdanningsdirektoratet siden 2018 og har også erfaring fra Utdannings- og forskningsdepartementet som avdelingsdirektør. Nilssen etterfølger Mari Trommald og har en åremålsstilling for en periode på seks år.

Fant du det du lette etter?